ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 

Ποικιλία - Σταφύλι Sangiovese





Sangiovese Σταφύλια Sangiovese Ποικιλία σταφυλιών Sangiovese

Το Sangiovese είναι ποικιλία που του ταιριάζουν τα θερμά και ξηρά κλίματα. Δίνει κρασιά με ένταση, πυκνότητα και μεγάλη πολυπλοκότητα, που συγκινεί τον οινόφιλο, κερδίζοντας αμέσως τις εντυπώσεις.  Στην Ελλάδα καλλιεργείται περιορισμένα, με χαρακτηριστικά σημεία την Κρήτη και την Κεντρική Ελλάδα.

Δείτε το κρασί Δουλουφάκη που περιέχει την ποικιλία Sangiovese:

SANGIOVESE  Ερυθρός Ξηρός οίνος
Ποικιλίες: Sangiovese 70%- Cabernet Sauvignon 30%

Συνοδευτικά τυριά για ερυθρό κρασί

Οι γενικοί κανόνες για τον επιτυχημένο συνδυασμό ερυθρού κρασιού και ποικιλίας τυριών είναι...

Περισσότερα...

Εμφιάλωση κρασιού

Είναι το τελευταίο στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας  και περιλαμβάνει όλες τις εργασίες που γίνονται στο χώρο του εμφιαλωτηρίου.

Περισσότερα...

ΗΛΙΟΣ Ερυθρός Γλυκός οίνος

Ένα εντυπωσιακό επιδόρπιο κρασί γεμάτο αρώματα και γεύσεις, φτιαγμένο από λιαστά σταφύλια, αποκλειστικά...

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.