ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 

Κρητική ποικιλία - Σταφύλι Μαντηλάρι





  Σταφύλια  Μαντηλάρι Ποικιλία σταφυλιών Μαντηλάρι

Το Μαντηλάρι είναι πολύ παλιά γηγενής  κρητική ποικιλία.  Χαρακτηριστικό  της  είναι τα  κρασιά με έντονο κόκκινο χρώμα, φρέσκια φρουτώδη  μύτη  με σκληρές τανίνες, αγριάδα στη γεύση και υψηλή οξύτητα.  Συνήθως  αναμιγνύεται με πιο μαλακά  και  στρογγυλά κρασιά όπως το Κοτσιφάλι και το Λιάτικο. Τα τελευταία χρόνια το χαρμάνι με Syrah μας δίνει ένα  πολύ ενδιαφέρον και πολύπλοκο κρασί.

Συνταγή: Μοσχαρίσιες μπριζόλες

Συνδυάζεται άριστα με  το κρασί Δουλουφάκη "Άσπρος Λαγός Ερυθρός".

Περισσότερα...

ENOTRIA Ερυθρός Ξηρός οίνος

Ένα χαριτωμένο, απλό και ευκολόπιοτο κρασί που εκφράζει την γοητεία της καθημερινότητας στην Κρήτη. Είναι χαρμάνι από δύο γηγενείς...

Περισσότερα...

Συνοδευτικά αλλαντικά για ροζέ κρασί

Ένα φρέσκο ροζέ κρασί μπορεί να σερβιριστεί με ποικιλία ήπιων σε γεύση αλλαντικών...


Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.