ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 

Κρητική  ποικιλία - Σταφύλι Κοτσιφάλι





Κοτσιφάλι Σταφύλια Κοτσιφάλι Ποικιλία σταφυλιών Κοτσιφάλι

Tο Κοτσιφάλι, μια πολύ αξιόλογη ερυθρή ποικιλία της Κρήτης, καλλιεργείται κυρίως στο Νομό Ηρακλείου. Δίνει κρασιά υψηλόβαθμα,  αρωματικά, μέτριας οξύτητας. Συμμετέχει  σε χαρμάνια, για να στρογγυλεύσει  πιο στυφές ποικιλίες όπως το Μαντηλάρι,  αλλά και το Syrah που δίνει ένα πολύπλοκο και πολύ ενδιαφέρον  χαρμάνι.


Δείτε το κρασί Δουλουφάκη που περιέχει την ποικιλία Κοτσιφάλι:

ENOTRIA Ροζέ Ξηρός οίνος
Ποικιλίες: 60% Κοτσιφάλι,  40% Syrah

ΗΛΙΟΣ Ερυθρός Γλυκός οίνος

Ένα εντυπωσιακό επιδόρπιο κρασί γεμάτο αρώματα και γεύσεις, φτιαγμένο από λιαστά σταφύλια, αποκλειστικά...

Περισσότερα...

SANGIOVESE Ερυθρός Ξηρός οίνος

Ο οινοποιός εμπνεύστηκε αυτό το συνδυασμό από τις Ιταλικές οινολογικές σπουδές του.

Περισσότερα...

Αμπελώνες

Το έδαφος, το κλίμα, η ποικιλία  αλλά και ο άνθρωπος είναι οι τέσσερις  καθοριστικοί παράγοντες για την ποιότητα του κρασιού.

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.