ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 

Σκάψιμο Αμπελώνα, Φωτογραφίες & Βίντεο από τους Αμπελώνες Δουλουφάκη

 

 

 

 

Πως κάνουμε γευσιγνωσία οίνου - Είναι τέχνη!

Η γευσιγνωσία είναι η γνωριμία με το κρασί που δοκιμάζουμε, η αντίληψη του χαρακτήρα του χρησιμοποιώντας τις αισθήσεις μας.

Περισσότερα...

Συνοδευτικά αλλαντικά για το κρασί

Τα αλλαντικά αποτελούν, σε συνδυασμό με τυριά, μια πολύ καλή επιλογή για την παρασκευή ενός γρήγορου...


Περισσότερα...

Κρητική ποικιλία Λιάτικο

Κρητική ποικιλία που καλλιεργείται ιδιαίτερα στο νομό Ηρακλείου και Λασιθίου και  χρησιμοποιείται για την παραγωγή  των οίνων ΠΟΠ  Δαφνές και ΠΟΠ Σητεία.

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.