ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

Αμπελώνες

Το έδαφος, το κλίμα, η ποικιλία  αλλά και ο άνθρωπος είναι οι τέσσερις  καθοριστικοί παράγοντες για την ποιότητα του κρασιού.

Περισσότερα...

Κρητική ποικιλία Μοσχάτο Λευκό (Σπίνας)

Το Μοσχάτο Σπίνας είναι κλώνος του Μοσχάτου  και παίρνει το όνομά του από την κοινότητα της Σπίνας  στην επαρχία Σελίνου του Ηρακλείου.

Περισσότερα...

Κρητική ποικιλία Βιδιανό

Κρητική γηγενής ποικιλία που αναβίωσε χάρη στηv προσπάθεια των νέων οινοποιών και  καλλιεργείται πλέον μονοποικιλιακά κυρίως στην περιοχή του Ηρακλείου.

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.