ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

Ποικιλία Sangiovese

Το Sangiovese είναι ποικιλία που του ταιριάζουν τα θερμά και ξηρά κλίματα.

Περισσότερα...

Εμφιάλωση κρασιού

Είναι το τελευταίο στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας  και περιλαμβάνει όλες τις εργασίες που γίνονται στο χώρο του εμφιαλωτηρίου.

Περισσότερα...

Κρητική ποικιλία Μαντηλάρι

Το Μαντηλάρι είναι πολύ παλιά γηγενής  κρητική ποικιλία.

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.