ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 

Συνταγή για Μαριναρισμένη χοιρινή μπριζόλα

Για 4 άτομα


Alargo Δουλουφάκη

Μαριναρισμένη χοιρινή μπριζόλα

Συνδυάζεται άριστα με  το κρασί Δουλουφάκη "Alargo"


Υλικά  

ένα κιλό χοιρινές μπριζόλες
1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι-ρίγανη
διάφορα λαχανικά



Εκτέλεση

Πλένουμε τις μπριζόλες και  τις  βάζουμε σε ένα σκεύος με τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε  για να πάνε παντού τα υλικά.
Τις  σκεπάζουμε και τις βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Τις  ψήνουμε στην τοστιέρα ή στη σχάρα μαζί με λαχανικά όπως μελιτζάνες, κολοκύθια, καρότα, πιπεριές κ.α..



Συνοδευτικά αλλαντικά για ροζέ κρασί

Ένα φρέσκο ροζέ κρασί μπορεί να σερβιριστεί με ποικιλία ήπιων σε γεύση αλλαντικών...


Περισσότερα...

Συνοδευτικά τυριά για ροζέ κρασί

Επιλέξτε τα κατάλληλα συνοδευτικά τυριά για το ροζέ κρασί...

Περισσότερα...

FEMINA Λευκός Ξηρός οίνος

Ένα εξαιρετικό αρωματικό κρασί φαγητού, διάσημο κατά την εποχή της Ενετοκρατίας -μεταξύ 14ου και 16ου μ.Χ αιώνα- που εντυπωσιάζει με τη φρεσκάδα...

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.