ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

Συνταγή για Μαριναρισμένη χοιρινή μπριζόλα

Για 4 άτομα


Alargo Δουλουφάκη

Μαριναρισμένη χοιρινή μπριζόλα

Συνδυάζεται άριστα με  το κρασί Δουλουφάκη "Alargo"


Υλικά  

ένα κιλό χοιρινές μπριζόλες
1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι-ρίγανη
διάφορα λαχανικά



Εκτέλεση

Πλένουμε τις μπριζόλες και  τις  βάζουμε σε ένα σκεύος με τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε  για να πάνε παντού τα υλικά.
Τις  σκεπάζουμε και τις βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Τις  ψήνουμε στην τοστιέρα ή στη σχάρα μαζί με λαχανικά όπως μελιτζάνες, κολοκύθια, καρότα, πιπεριές κ.α..



Κρητική ποικιλία Μαντηλάρι

Το Μαντηλάρι είναι πολύ παλιά γηγενής  κρητική ποικιλία.

Περισσότερα...

ENOTRIA Ροζέ Ξηρός οίνος

Ένα σαγηνευτικό ροδόχρωμο κρασί, χαρμάνι δύο ποικιλιών: το αυθεντικά κρητικό Κοτσιφάλι κατά 60%...

Περισσότερα...

ALARGO Ερυθρός Ξηρός οίνος

Ένα θερμό και φρουτώδες 100% Syrah από την Κρήτη, που συνδυάζει το Κρητικό με το Μεσογειακό ταμπεραμέντο. Διαθέτει τα πάντα για να κατακτήσει...

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.