ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 

Συνταγή για Μαριναρισμένη χοιρινή μπριζόλα

Για 4 άτομα


Alargo Δουλουφάκη

Μαριναρισμένη χοιρινή μπριζόλα

Συνδυάζεται άριστα με  το κρασί Δουλουφάκη "Alargo"


Υλικά  

ένα κιλό χοιρινές μπριζόλες
1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι-ρίγανη
διάφορα λαχανικά



Εκτέλεση

Πλένουμε τις μπριζόλες και  τις  βάζουμε σε ένα σκεύος με τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε  για να πάνε παντού τα υλικά.
Τις  σκεπάζουμε και τις βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Τις  ψήνουμε στην τοστιέρα ή στη σχάρα μαζί με λαχανικά όπως μελιτζάνες, κολοκύθια, καρότα, πιπεριές κ.α..



Συνοδευτικά τυριά για το κρασί

Επιλέξτε τα κατάλληλα συνοδευτικά τυριά για το κρασί που θα σερβίρετε...

Περισσότερα...

Κρητική Ποικιλία Malvasia

Διάσημο κρητικό κρασί  την εποχή της Ενετοκρατίας.

Περισσότερα...

Συνοδευτικά αλλαντικά για λευκό κρασί

Γενικά τα λευκά ξηρά κρασιά ταιριάζουν με ζαμπόν (jambon) από ενιαίο κομμάτι χοιρινό μπούτι, πατέ...


Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.