ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 

Συνταγή για Μαριναρισμένη χοιρινή μπριζόλα

Για 4 άτομα


Alargo Δουλουφάκη

Μαριναρισμένη χοιρινή μπριζόλα

Συνδυάζεται άριστα με  το κρασί Δουλουφάκη "Alargo"


Υλικά  

ένα κιλό χοιρινές μπριζόλες
1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι-ρίγανη
διάφορα λαχανικά



Εκτέλεση

Πλένουμε τις μπριζόλες και  τις  βάζουμε σε ένα σκεύος με τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε  για να πάνε παντού τα υλικά.
Τις  σκεπάζουμε και τις βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Τις  ψήνουμε στην τοστιέρα ή στη σχάρα μαζί με λαχανικά όπως μελιτζάνες, κολοκύθια, καρότα, πιπεριές κ.α..



Συνταγή: Μαριναρισμένη χοιρινή μπριζόλα

Συνδυάζεται άριστα με το κρασί Δουλουφάκη "Alargo".

Περισσότερα...

Κρητική ποικιλία Βιδιανό

Κρητική γηγενής ποικιλία που αναβίωσε χάρη στηv προσπάθεια των νέων οινοποιών και  καλλιεργείται πλέον μονοποικιλιακά κυρίως στην περιοχή του Ηρακλείου.

Περισσότερα...

Συνοδευτικά αλλαντικά για το κρασί

Τα αλλαντικά αποτελούν, σε συνδυασμό με τυριά, μια πολύ καλή επιλογή για την παρασκευή ενός γρήγορου...


Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.