ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 

Συνοδευτικά τυριά για ροζέ κρασί 

Ποικιλία τυριών για ροζέ κρασί





Τα φρέσκα, μαλακά τυριά, όπως το μπρι (brie) ή το καμαμπέρ (camembert) συνδυάζονται άψογα με ξηρά ροζέ κρασιά, όπως επίσης και η γραβιέρα ελαφριάς ωρίμανσης, το φρέσκο κατσικίσιο τυρί, το ρεγκάτο (regato), το τσένταρ (cheddar)  ή η παρμεζάνα (parmigiano).

Σε ένα ημίγλυκο ροζέ, θα ταίριαζε καλύτερα η  μοτσαρέλα (mozzarella).

 
Δείτε ποια αλλαντικά προτείνονται για τη συνοδεία ροζέ κρασιού

Επιλέξτε τα κατάλληλα συνοδευτικά τυριά για λευκό κρασί ή ερυθρό κρασί

Οινοποιία-Οινοποίηση

Οινοποίηση λέμε τις  διαδικασίες που  οδηγούν από το σταφύλι στο κρασί.

Περισσότερα...

Ελληνικό κρασί

 Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές  αμπελοοινικές περιοχές όπως η Πελοπόννησος, η Κρήτη, η Στερεά Ελλάδα και Εύβοια, η Μακεδονία,  η Θράκη...

Περισσότερα...

Συνταγή: Μοσχαρίσιες μπριζόλες

Συνδυάζεται άριστα με  το κρασί Δουλουφάκη "Άσπρος Λαγός Ερυθρός".

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.