ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 

Συνοδευτικά τυριά για ροζέ κρασί 

Ποικιλία τυριών για ροζέ κρασί





Τα φρέσκα, μαλακά τυριά, όπως το μπρι (brie) ή το καμαμπέρ (camembert) συνδυάζονται άψογα με ξηρά ροζέ κρασιά, όπως επίσης και η γραβιέρα ελαφριάς ωρίμανσης, το φρέσκο κατσικίσιο τυρί, το ρεγκάτο (regato), το τσένταρ (cheddar)  ή η παρμεζάνα (parmigiano).

Σε ένα ημίγλυκο ροζέ, θα ταίριαζε καλύτερα η  μοτσαρέλα (mozzarella).

 
Δείτε ποια αλλαντικά προτείνονται για τη συνοδεία ροζέ κρασιού

Επιλέξτε τα κατάλληλα συνοδευτικά τυριά για λευκό κρασί ή ερυθρό κρασί

Κρητικό κρασί

Στην Κρήτη υπάρχουν σημαντικοί σε έκταση αμπελώνες. Καλλιεργούνται οι  γηγενείς ποικιλίες Βηλάνα, Κοτσιφάλι...

Περισσότερα...

Ελληνικό κρασί

 Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές  αμπελοοινικές περιοχές όπως η Πελοπόννησος, η Κρήτη, η Στερεά Ελλάδα και Εύβοια, η Μακεδονία,  η Θράκη...

Περισσότερα...

ΔΑΦΝΙΟΣ Λευκός Ξηρός οίνος

Ένα εξαιρετικό κρασί, το Βιδιανό. Ενώ υπήρχε από πολύ παλιά, είχε ξεχαστεί για χρόνια, μέχρι που οι επίπονες και επίμονες προσπάθειες...

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.