ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 

Συνοδευτικά τυριά για ροζέ κρασί 

Ποικιλία τυριών για ροζέ κρασί





Τα φρέσκα, μαλακά τυριά, όπως το μπρι (brie) ή το καμαμπέρ (camembert) συνδυάζονται άψογα με ξηρά ροζέ κρασιά, όπως επίσης και η γραβιέρα ελαφριάς ωρίμανσης, το φρέσκο κατσικίσιο τυρί, το ρεγκάτο (regato), το τσένταρ (cheddar)  ή η παρμεζάνα (parmigiano).

Σε ένα ημίγλυκο ροζέ, θα ταίριαζε καλύτερα η  μοτσαρέλα (mozzarella).

 
Δείτε ποια αλλαντικά προτείνονται για τη συνοδεία ροζέ κρασιού

Επιλέξτε τα κατάλληλα συνοδευτικά τυριά για λευκό κρασί ή ερυθρό κρασί

Κρητική συνταγή "Παπά-Μανόλης"

Συνδυάζεται άριστα με  το κρασί Δουλουφάκη "Άσπρος Λαγός Eρυθρός".

Περισσότερα...

Κρητική ποικιλία Μοσχάτο Λευκό (Σπίνας)

Το Μοσχάτο Σπίνας είναι κλώνος του Μοσχάτου  και παίρνει το όνομά του από την κοινότητα της Σπίνας  στην επαρχία Σελίνου του Ηρακλείου.

Περισσότερα...

ΑΣΠΡΟΣ ΛΑΓΟΣ Ερυθρός Ξηρός οίνος

Ένα κορυφαίο ερυθρό κρασί από την Κρήτη που προσφέρει και εκφράζει όλη τη θέρμη και το Μεσογειακό ταμπεραμέντο...

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.