ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 

Ένα φρέσκο ροζέ κρασί μπορεί να σερβιριστεί με ποικιλία ήπιων σε γεύση αλλαντικών, βραστών ή μαγειρεμένων. Τα αλλαντικά που συνοδεύουν ροζέ κρασί θα πρέπει να μην είναι πολύ λιπαρά, ούτε καπνιστά με έντονα αρώματα μπαχαρικών. 


Ποικιλία αλλαντικών για ροζέ κρασί

Συνοδευτικά αλλαντικά για ροζέ κρασί 
Το κρητικό απάκι (αρωματισμένο καπνιστό χοιρινό ψαρονέφρι), ωμό και κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες, σαν τσιγαρόχαρτο σχεδόν, ταιριάζει πολύ ωραία με ένα μεστό ροζέ κρασί, όπως το Enotria Ροζέ Δουλουφάκη.


Δείτε προτεινόμενα συνοδευτικά τυριά για ροζέ κρασί ή συνοδευτικά αλλαντικά για λευκό κρασί.

Οινοποιία-Οινοποίηση

Οινοποίηση λέμε τις  διαδικασίες που  οδηγούν από το σταφύλι στο κρασί.

Περισσότερα...

ALARGO Λευκός Ξηρός Οίνος

Το κρασί αυτό αποτέλεσε πρόκληση για τον οινοποιό για το πώς θα δουλευτεί και πώς θα εκφραστεί η ποικιλία αυτή στην Κρήτη...

Περισσότερα...

Συνταγή: Μπαρμπούνια τηγανιτά

Συνδυάζεται άριστα με  το κρασί Δουλουφάκη "Sauvignon Blanc".

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.