ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 


Είδη κρασιών

Είδη κρασιών




Οι τύποι των κρασιών προσδιορίζονται από τα εξής κριτήρια:

1. Το χρώμα τους
2. Την περιεκτικότητά τους σε σάκχαρα
3. Την περιεκτικότητά τους σε διοξείδιο του άνθρακα







  ΤΥΠΟΙ ΟΙΝΩΝ  
ΧΡΩΜΑ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΑΚΧΑΡΑ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΗΣΥΧΟΣ
ΡΟΖΕ ΗΜΙΞΗΡΟΣ ΗΜΙΑΦΡΩΔΗΣ
ΕΡΥΘΡΟΣ ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ
  ΓΛΥΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ- ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ



Εμφιάλωση κρασιού

Είναι το τελευταίο στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας  και περιλαμβάνει όλες τις εργασίες που γίνονται στο χώρο του εμφιαλωτηρίου.

Περισσότερα...

SAUVIGNON BLANC Λευκός Ξηρός οίνος

Sauvignon Blanc με μια πινελιά Κρήτης! Το ζεστό κλίμα εμπλουτίζει το άρωμα και δίνει στο κρασί σώμα και ψυχή, χωρίς να απομακρύνει τη φρεσκάδα και τη ζωντάνια του.

Περισσότερα...

ΑΣΠΡΟΣ ΛΑΓΟΣ Ερυθρός Ξηρός οίνος

Ένα κορυφαίο ερυθρό κρασί από την Κρήτη που προσφέρει και εκφράζει όλη τη θέρμη και το Μεσογειακό ταμπεραμέντο...

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.