ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ


Είδη κρασιών

Είδη κρασιών




Οι τύποι των κρασιών προσδιορίζονται από τα εξής κριτήρια:

1. Το χρώμα τους
2. Την περιεκτικότητά τους σε σάκχαρα
3. Την περιεκτικότητά τους σε διοξείδιο του άνθρακα







  ΤΥΠΟΙ ΟΙΝΩΝ  
ΧΡΩΜΑ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΑΚΧΑΡΑ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΗΣΥΧΟΣ
ΡΟΖΕ ΗΜΙΞΗΡΟΣ ΗΜΙΑΦΡΩΔΗΣ
ΕΡΥΘΡΟΣ ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ
  ΓΛΥΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ- ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ



Ποικιλία Sauvignon Blanc

Λευκή ποικιλία γαλλικής προέλευσης η οποία καλλιεργείται σε όλο τον κόσμο αλλά και με επιτυχία στους ελληνικούς αμπελώνες.

Περισσότερα...

ENOTRIA Ροζέ Ξηρός οίνος

Ένα σαγηνευτικό ροδόχρωμο κρασί, χαρμάνι δύο ποικιλιών: το αυθεντικά κρητικό Κοτσιφάλι κατά 60%...

Περισσότερα...

Συνταγή: Μαριναρισμένη χοιρινή μπριζόλα

Συνδυάζεται άριστα με το κρασί Δουλουφάκη "Alargo".

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.