ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 


Είδη κρασιών

Είδη κρασιών




Οι τύποι των κρασιών προσδιορίζονται από τα εξής κριτήρια:

1. Το χρώμα τους
2. Την περιεκτικότητά τους σε σάκχαρα
3. Την περιεκτικότητά τους σε διοξείδιο του άνθρακα







  ΤΥΠΟΙ ΟΙΝΩΝ  
ΧΡΩΜΑ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΑΚΧΑΡΑ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΗΣΥΧΟΣ
ΡΟΖΕ ΗΜΙΞΗΡΟΣ ΗΜΙΑΦΡΩΔΗΣ
ΕΡΥΘΡΟΣ ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ
  ΓΛΥΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ- ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ



Κρητική ποικιλία Μαντηλάρι

Το Μαντηλάρι είναι πολύ παλιά γηγενής  κρητική ποικιλία.

Περισσότερα...

Κρητική συνταγή "Παπά-Μανόλης"

Συνδυάζεται άριστα με  το κρασί Δουλουφάκη "Άσπρος Λαγός Eρυθρός".

Περισσότερα...

ENOTRIA Ροζέ Ξηρός οίνος

Ένα σαγηνευτικό ροδόχρωμο κρασί, χαρμάνι δύο ποικιλιών: το αυθεντικά κρητικό Κοτσιφάλι κατά 60%...

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.