ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ


Είδη κρασιών

Είδη κρασιών




Οι τύποι των κρασιών προσδιορίζονται από τα εξής κριτήρια:

1. Το χρώμα τους
2. Την περιεκτικότητά τους σε σάκχαρα
3. Την περιεκτικότητά τους σε διοξείδιο του άνθρακα







  ΤΥΠΟΙ ΟΙΝΩΝ  
ΧΡΩΜΑ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΑΚΧΑΡΑ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΗΣΥΧΟΣ
ΡΟΖΕ ΗΜΙΞΗΡΟΣ ΗΜΙΑΦΡΩΔΗΣ
ΕΡΥΘΡΟΣ ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ
  ΓΛΥΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ- ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ



Συνοδευτικά αλλαντικά για το κρασί

Τα αλλαντικά αποτελούν, σε συνδυασμό με τυριά, μια πολύ καλή επιλογή για την παρασκευή ενός γρήγορου...


Περισσότερα...

Ποικιλία Sangiovese

Το Sangiovese είναι ποικιλία που του ταιριάζουν τα θερμά και ξηρά κλίματα.

Περισσότερα...

Συνοδευτικά τυριά για λευκό κρασί

Υπάρχουν κάποιοι γενικοί κανόνες για τον επιτυχημένο συνδυασμό λευκού κρασιού και ποικιλίας τυριών, που θα σας βοηθήσουν...

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.