ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ με θέμα τον τρύγο, το αμπέλι, τα σταφύλια και το κρασίΤο οινοποιείο Δουλουφάκη βρίσκεται κοντά σε όλες τις ηλικίες! 

Διαθέτουμε δωρεάν για εκτύπωση σε Α4 εργασίες ιδανικές για παιδιά και έφηβους που φοιτούν στο Δημοτικό, το Γυμνάσιο ή το Λύκειο.  Για παιδιά του Δημοτικού θα βρείτε ασκήσεις Μαθηματικών τύπου "Ενώνω τις τελίτσες σύμφωνα με τους αριθμούς",  απλές προσθέσεις, αφαιρέσεις αλλά και ασκήσεις προπαίδειας.  Επίσης, είναι διαθέσιμα σταυρόλεξα και κρυπτόλεξα σχετικά με τον τρύγο και την οινοποίηση, εύκολα για παιδιά Δημοτικού και πιο σύνθετα για παιδιά Γυμνασίου-Λυκείου.

Εργασίες και ασκήσεις με τον τρύγο για παιδιά (κυρίως) Δημοτικού
Δείτε επίσης quiz για παιδιά Δημοτικού με θέμα το κρασί

Οδηγίες εκτύπωσης

Οι εργασίες είναι σε αρχεία pdf, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να εκτυπώσετε.
Εάν θέλετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας μια εργασία, μπορείτε κάνοντας δεξί κλικ σε κάθε μικρογραφία και πατώντας "Αποθήκευση συνδέσμου ως..." ή "Αποθήκευση δεσμού ως..." να αποθηκεύσετε το αρχείο pdf. Έπειτα, μπορείτε να εκτυπώσετε!

EPOCH Ερυθρός Ημίγλυκος οίνος

Ευχάριστο ημίγλυκο κρασί με αρώματα βοτάνων.

Περισσότερα...

Ποικιλία Sangiovese

Το Sangiovese είναι ποικιλία που του ταιριάζουν τα θερμά και ξηρά κλίματα.

Περισσότερα...

Κρητικά οινοποιεία

Η Κρήτη έχει πλούσια αμπελοοινική παράδοση και ιστορία.

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.