ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ με θέμα τον τρύγο, το αμπέλι, τα σταφύλια και το κρασί


Το οινοποιείο Δουλουφάκη βρίσκεται κοντά σε όλες τις ηλικίες! 

Ειδικά για τα μικρά παιδιά ηλικίας 2,5+ υπάρχει ένα πακέτο δωρεάν εργασιών προσχολικής ηλικίας. Μπορείτε να εκτυπώσετε από εδώ σε Α4  εργασίες για να απασχολήσετε το παιδί στο σπίτι ή στον παιδικό σταθμό, οι οποίες περιλαμβάνουν την εκμάθηση εννοιών όπως "μεγάλο-μικρό", "δεξιά-αριστερά", "τόσα-όσα" κτλ, αλλά και των χρωμάτων, των αριθμών ή ασκήσεις τύπου "Ενώνω τις τελίτσες".

Εργασίες και ασκήσεις για μικρά παιδιά με τον τρύγο
Δείτε επίσης φύλλα ζωγραφικής με θέμα τον τρύγο

Οδηγίες εκτύπωσης

Οι εργασίες είναι σε αρχεία pdf, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να εκτυπώσετε.
Εάν θέλετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας μια εργασία, μπορείτε κάνοντας δεξί κλικ σε κάθε μικρογραφία και πατώντας "Αποθήκευση συνδέσμου ως..." ή "Αποθήκευση δεσμού ως..." να αποθηκεύσετε το αρχείο pdf. Έπειτα, μπορείτε να εκτυπώσετε!

Συνοδευτικά τυριά για ροζέ κρασί

Επιλέξτε τα κατάλληλα συνοδευτικά τυριά για το ροζέ κρασί...

Περισσότερα...

Εμφιάλωση κρασιού

Είναι το τελευταίο στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας  και περιλαμβάνει όλες τις εργασίες που γίνονται στο χώρο του εμφιαλωτηρίου.

Περισσότερα...

FEMINA Λευκός Ξηρός οίνος

Ένα εξαιρετικό αρωματικό κρασί φαγητού, διάσημο κατά την εποχή της Ενετοκρατίας -μεταξύ 14ου και 16ου μ.Χ αιώνα- που εντυπωσιάζει με τη φρεσκάδα...

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.