ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 

Φύλλα ζωγραφικής με θέμα το αμπέλι,τον τρύγο, το σταφύλι και το κρασίΤο οινοποιείο Δουλουφάκη βρίσκεται κοντά σε όλες τις ηλικίες!

Έχουμε ένα δωράκι για τους μικρούς μας φίλους, ένα πακέτο με φύλλα ζωγραφικής σχετικά με τον τρύγο και την οινοποίηση, που μπορούν να εκτυπώσουν εύκολα οι νηπιαγωγοί οι δάσκαλοι, αλλά και οι γονείς, φυσικά! Αυτά τα δωρεάν φύλλα ζωγραφικής είναι ιδανικά για μικρά παιδιά που φοιτούν στον Παιδικό σταθμό, το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό.

Ζωγραφική με το αμπέλι, τον τρύγο, τα σταφύλια και το κρασί
Δείτε επίσης εργασίες για παιδιά προσχολικής ηλικίας

Οδηγίες εκτύπωσης

Οι εργασίες είναι σε αρχεία pdf, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να εκτυπώσετε.
Εάν θέλετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας μια εργασία, μπορείτε κάνοντας δεξί κλικ σε κάθε μικρογραφία και πατώντας "Αποθήκευση συνδέσμου ως..." ή "Αποθήκευση δεσμού ως..." να αποθηκεύσετε το αρχείο pdf. Έπειτα, μπορείτε να εκτυπώσετε!

Ποικιλία Sangiovese

Το Sangiovese είναι ποικιλία που του ταιριάζουν τα θερμά και ξηρά κλίματα.

Περισσότερα...

ALARGO Ερυθρός Ξηρός οίνος

Ένα θερμό και φρουτώδες 100% Syrah από την Κρήτη, που συνδυάζει το Κρητικό με το Μεσογειακό ταμπεραμέντο. Διαθέτει τα πάντα για να κατακτήσει...

Περισσότερα...

ENOTRIA Λευκός Ξηρός οίνος

Ένα γοητευτικό κρασί, χαρμάνι από τρεις ποικιλίες σταφυλιού: την καθαρόαιμα Κρητική Βηλάνα κατά 70%, το παγκόσμιο Sauvignon Blanc...

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.