ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 

Φύλλα ζωγραφικής με θέμα το αμπέλι,τον τρύγο, το σταφύλι και το κρασίΤο οινοποιείο Δουλουφάκη βρίσκεται κοντά σε όλες τις ηλικίες!

Έχουμε ένα δωράκι για τους μικρούς μας φίλους, ένα πακέτο με φύλλα ζωγραφικής σχετικά με τον τρύγο και την οινοποίηση, που μπορούν να εκτυπώσουν εύκολα οι νηπιαγωγοί οι δάσκαλοι, αλλά και οι γονείς, φυσικά! Αυτά τα δωρεάν φύλλα ζωγραφικής είναι ιδανικά για μικρά παιδιά που φοιτούν στον Παιδικό σταθμό, το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό.

Ζωγραφική με το αμπέλι, τον τρύγο, τα σταφύλια και το κρασί
Δείτε επίσης εργασίες για παιδιά προσχολικής ηλικίας

Οδηγίες εκτύπωσης

Οι εργασίες είναι σε αρχεία pdf, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να εκτυπώσετε.
Εάν θέλετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας μια εργασία, μπορείτε κάνοντας δεξί κλικ σε κάθε μικρογραφία και πατώντας "Αποθήκευση συνδέσμου ως..." ή "Αποθήκευση δεσμού ως..." να αποθηκεύσετε το αρχείο pdf. Έπειτα, μπορείτε να εκτυπώσετε!

Ποικιλία Sauvignon Blanc

Λευκή ποικιλία γαλλικής προέλευσης η οποία καλλιεργείται σε όλο τον κόσμο αλλά και με επιτυχία στους ελληνικούς αμπελώνες.

Περισσότερα...

Συνοδευτικά τυριά για ροζέ κρασί

Επιλέξτε τα κατάλληλα συνοδευτικά τυριά για το ροζέ κρασί...

Περισσότερα...

Κρητικό κρασί

Στην Κρήτη υπάρχουν σημαντικοί σε έκταση αμπελώνες. Καλλιεργούνται οι  γηγενείς ποικιλίες Βηλάνα, Κοτσιφάλι...

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.