ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 

Συνταγή για Μοσχαρίσιες μπριζόλες λιχουδιά!

Για 4 άτομα


Άπρος Λαγός Ερυθρός Δουλουφάκη

Μοσχαρίσιες μπριζόλες

Συνδυάζεται άριστα με  το κρασί Δουλουφάκη "Άσπρος Λαγός Ερυθρός"

Υλικά

ένα κιλό μοσχαρίσιες μπριζόλες
διάφορα λαχανικά
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
θυμάρι


Εκτέλεση


Πλένουμε τις μπριζόλες και τις σκουπίζουμε καλά.
Σε ένα μεγάλο μπολ  τις λαδώνουμε,  τις πασπαλίζουμε με  ρίγανη και θυμάρι και τις αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο.
Στη συνέχεια  τις ψήνουμε στα κάρβουνα ή στο grill και  τις γυρίζουμε συχνά. Πριν  το τέλος τις αλατοπιπερώνουμε και  συνοδεύουμε με λαχανικά ψημένα και αυτά στα κάρβουνα.

Κρασί & Φαγητό

Το αρμονικό πάντρεμα φαγητού και κρασιού είναι σημαντικό γιατί αναδεικνύονται οι γεύσεις και μεγαλώνει η απόλαυση.

Περισσότερα...

Κρητική ποικιλία Μοσχάτο Λευκό (Σπίνας)

Το Μοσχάτο Σπίνας είναι κλώνος του Μοσχάτου  και παίρνει το όνομά του από την κοινότητα της Σπίνας  στην επαρχία Σελίνου του Ηρακλείου.

Περισσότερα...

Συνοδευτικά τυριά για ροζέ κρασί

Επιλέξτε τα κατάλληλα συνοδευτικά τυριά για το ροζέ κρασί...

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.