ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 

Συνταγή για Μοσχαρίσιες μπριζόλες λιχουδιά!

Για 4 άτομα


Άπρος Λαγός Ερυθρός Δουλουφάκη

Μοσχαρίσιες μπριζόλες

Συνδυάζεται άριστα με  το κρασί Δουλουφάκη "Άσπρος Λαγός Ερυθρός"

Υλικά

ένα κιλό μοσχαρίσιες μπριζόλες
διάφορα λαχανικά
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
θυμάρι


Εκτέλεση


Πλένουμε τις μπριζόλες και τις σκουπίζουμε καλά.
Σε ένα μεγάλο μπολ  τις λαδώνουμε,  τις πασπαλίζουμε με  ρίγανη και θυμάρι και τις αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο.
Στη συνέχεια  τις ψήνουμε στα κάρβουνα ή στο grill και  τις γυρίζουμε συχνά. Πριν  το τέλος τις αλατοπιπερώνουμε και  συνοδεύουμε με λαχανικά ψημένα και αυτά στα κάρβουνα.

SAUVIGNON BLANC Λευκός Ξηρός οίνος

Sauvignon Blanc με μια πινελιά Κρήτης! Το ζεστό κλίμα εμπλουτίζει το άρωμα και δίνει στο κρασί σώμα και ψυχή, χωρίς να απομακρύνει τη φρεσκάδα και τη ζωντάνια του.

Περισσότερα...

Συνοδευτικά τυριά για ροζέ κρασί

Επιλέξτε τα κατάλληλα συνοδευτικά τυριά για το ροζέ κρασί...

Περισσότερα...

CHARDONNAY Λευκός Ξηρός οίνος

Ένα φρουτώδες και δροσιστικό λευκό ξηρό κρασί από Chardonnay.

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.