ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 

Συνταγή για Μοσχαρίσιες μπριζόλες λιχουδιά!

Για 4 άτομα


Άπρος Λαγός Ερυθρός Δουλουφάκη

Μοσχαρίσιες μπριζόλες

Συνδυάζεται άριστα με  το κρασί Δουλουφάκη "Άσπρος Λαγός Ερυθρός"

Υλικά

ένα κιλό μοσχαρίσιες μπριζόλες
διάφορα λαχανικά
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
θυμάρι


Εκτέλεση


Πλένουμε τις μπριζόλες και τις σκουπίζουμε καλά.
Σε ένα μεγάλο μπολ  τις λαδώνουμε,  τις πασπαλίζουμε με  ρίγανη και θυμάρι και τις αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο.
Στη συνέχεια  τις ψήνουμε στα κάρβουνα ή στο grill και  τις γυρίζουμε συχνά. Πριν  το τέλος τις αλατοπιπερώνουμε και  συνοδεύουμε με λαχανικά ψημένα και αυτά στα κάρβουνα.

ENOTRIA Ερυθρός Ξηρός οίνος

Ένα χαριτωμένο, απλό και ευκολόπιοτο κρασί που εκφράζει την γοητεία της καθημερινότητας στην Κρήτη. Είναι χαρμάνι από δύο γηγενείς...

Περισσότερα...

Συνοδευτικά τυριά για το κρασί

Επιλέξτε τα κατάλληλα συνοδευτικά τυριά για το κρασί που θα σερβίρετε...

Περισσότερα...

Οινοποιία-Οινοποίηση

Οινοποίηση λέμε τις  διαδικασίες που  οδηγούν από το σταφύλι στο κρασί.

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.