ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 

Συνταγή για Μαριναρισμένη χοιρινή μπριζόλα

Για 4 άτομα


Alargo Δουλουφάκη

Μαριναρισμένη χοιρινή μπριζόλα

Συνδυάζεται άριστα με  το κρασί Δουλουφάκη "Alargo"


Υλικά  

ένα κιλό χοιρινές μπριζόλες
1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι-ρίγανη
διάφορα λαχανικά



Εκτέλεση

Πλένουμε τις μπριζόλες και  τις  βάζουμε σε ένα σκεύος με τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε  για να πάνε παντού τα υλικά.
Τις  σκεπάζουμε και τις βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Τις  ψήνουμε στην τοστιέρα ή στη σχάρα μαζί με λαχανικά όπως μελιτζάνες, κολοκύθια, καρότα, πιπεριές κ.α..



EPOCH Λευκός Hμίγλυκος οίνος

Ένα ευχάριστο ημίγλυκο κρασί με φρουτώδη χαρακτήρα.

Περισσότερα...

Κρητική ποικιλία Λιάτικο

Κρητική ποικιλία που καλλιεργείται ιδιαίτερα στο νομό Ηρακλείου και Λασιθίου και  χρησιμοποιείται για την παραγωγή  των οίνων ΠΟΠ  Δαφνές και ΠΟΠ Σητεία.

Περισσότερα...

Ποικιλία Chardonnay

Λευκή ποικιλία από τις πιο σημαντικές και διαδεδομένες σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.