ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 

Κρητική  ποικιλία - Σταφύλι Κοτσιφάλι





Κοτσιφάλι Σταφύλια Κοτσιφάλι Ποικιλία σταφυλιών Κοτσιφάλι

Tο Κοτσιφάλι, μια πολύ αξιόλογη ερυθρή ποικιλία της Κρήτης, καλλιεργείται κυρίως στο Νομό Ηρακλείου. Δίνει κρασιά υψηλόβαθμα,  αρωματικά, μέτριας οξύτητας. Συμμετέχει  σε χαρμάνια, για να στρογγυλεύσει  πιο στυφές ποικιλίες όπως το Μαντηλάρι,  αλλά και το Syrah που δίνει ένα πολύπλοκο και πολύ ενδιαφέρον  χαρμάνι.


Δείτε το κρασί Δουλουφάκη που περιέχει την ποικιλία Κοτσιφάλι:

ENOTRIA Ροζέ Ξηρός οίνος
Ποικιλίες: 60% Κοτσιφάλι,  40% Syrah

ΑΣΠΡΟΣ ΛΑΓΟΣ Ερυθρός Ξηρός οίνος

Ένα κορυφαίο ερυθρό κρασί από την Κρήτη που προσφέρει και εκφράζει όλη τη θέρμη και το Μεσογειακό ταμπεραμέντο...

Περισσότερα...

Ποικιλία Sangiovese

Το Sangiovese είναι ποικιλία που του ταιριάζουν τα θερμά και ξηρά κλίματα.

Περισσότερα...

Πως κάνουμε γευσιγνωσία οίνου - Είναι τέχνη!

Η γευσιγνωσία είναι η γνωριμία με το κρασί που δοκιμάζουμε, η αντίληψη του χαρακτήρα του χρησιμοποιώντας τις αισθήσεις μας.

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.