ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 

Κρητική  ποικιλία - Σταφύλι Κοτσιφάλι





Κοτσιφάλι Σταφύλια Κοτσιφάλι Ποικιλία σταφυλιών Κοτσιφάλι

Tο Κοτσιφάλι, μια πολύ αξιόλογη ερυθρή ποικιλία της Κρήτης, καλλιεργείται κυρίως στο Νομό Ηρακλείου. Δίνει κρασιά υψηλόβαθμα,  αρωματικά, μέτριας οξύτητας. Συμμετέχει  σε χαρμάνια, για να στρογγυλεύσει  πιο στυφές ποικιλίες όπως το Μαντηλάρι,  αλλά και το Syrah που δίνει ένα πολύπλοκο και πολύ ενδιαφέρον  χαρμάνι.


Δείτε το κρασί Δουλουφάκη που περιέχει την ποικιλία Κοτσιφάλι:

ENOTRIA Ροζέ Ξηρός οίνος
Ποικιλίες: 60% Κοτσιφάλι,  40% Syrah

Ποικιλία Sangiovese

Το Sangiovese είναι ποικιλία που του ταιριάζουν τα θερμά και ξηρά κλίματα.

Περισσότερα...

Συνταγή: Κανελόνια με κιμά

Συνδυάζεται άριστα με  το κρασί Δουλουφάκη "Εnotria Eρυθρός".

Περισσότερα...

Ποικιλία Cabernet Sauvignon

Το Cabernet Sauvignon είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς των  ερυθρών ποικιλιών.

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.