ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 

Διάφορες εργασίες Αμπελώνα, Φωτογραφίες από τους Αμπελώνες Δουλουφάκη

 

 

 

Ποικιλία Syrah

Το ενδιαφέρον των καλλιεργητών αλλά και των οινοποιών για αυτή την ποικιλία αυξάνεται τα τελευταία χρόνια.

Περισσότερα...

Αμπελώνες

Το έδαφος, το κλίμα, η ποικιλία  αλλά και ο άνθρωπος είναι οι τέσσερις  καθοριστικοί παράγοντες για την ποιότητα του κρασιού.

Περισσότερα...

Συνοδευτικά τυριά για ερυθρό κρασί

Οι γενικοί κανόνες για τον επιτυχημένο συνδυασμό ερυθρού κρασιού και ποικιλίας τυριών είναι...

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.