ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 

Διάφορες εργασίες Αμπελώνα, Φωτογραφίες από τους Αμπελώνες Δουλουφάκη

 

 

 

Συνταγή: Κανελόνια με κιμά

Συνδυάζεται άριστα με  το κρασί Δουλουφάκη "Εnotria Eρυθρός".

Περισσότερα...

Η ιστορία του κρασιού

 Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το κρασί αναπόσπαστο μέρος της ζωής τους.

Περισσότερα...

Κρητική ποικιλία Βιδιανό

Κρητική γηγενής ποικιλία που αναβίωσε χάρη στηv προσπάθεια των νέων οινοποιών και  καλλιεργείται πλέον μονοποικιλιακά κυρίως στην περιοχή του Ηρακλείου.

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.