ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 

Διάφορες εργασίες Αμπελώνα, Φωτογραφίες από τους Αμπελώνες Δουλουφάκη

 

 

 

Συνοδευτικά αλλαντικά για το κρασί

Τα αλλαντικά αποτελούν, σε συνδυασμό με τυριά, μια πολύ καλή επιλογή για την παρασκευή ενός γρήγορου...


Περισσότερα...

Εμφιάλωση κρασιού

Είναι το τελευταίο στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας  και περιλαμβάνει όλες τις εργασίες που γίνονται στο χώρο του εμφιαλωτηρίου.

Περισσότερα...

Ποικιλία Sauvignon Blanc

Λευκή ποικιλία γαλλικής προέλευσης η οποία καλλιεργείται σε όλο τον κόσμο αλλά και με επιτυχία στους ελληνικούς αμπελώνες.

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.