ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 


Τα Κρητικά κρασιά ταξίδεψαν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού με σκοπό να παρουσιαστούν σε ανθρώπους της αγοράς στη Νέα Υόρκη. Σκοπός ήταν η ανάδειξη των τοπικών ποικιλιών που διαφοροποιούν το κρητικό κρασί από όλα τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν στις αγορές, η υπογράμμιση της εξαίρετης και ενδιαφέρουσας δουλειάς που γίνεται τα τελευταία 15 χρόνια στο χώρο αυτόν στο νησί μας και η τοποθέτηση ενός πρώτου λιθαριού στην εμπορική συνεργασία με την αμερικάνικη αγορά.
Η ανταπόκριση των 100 περίπου δημοσιογράφων, εστιατόρων, εισαγωγέων και διακινητών στο Walk around Tasting της Τετάρτης 05.06 καθώς και το Κρητικό δείπνο που προσεφέρθει σε 6 αναγνωρισμένους Οινοδημοσιογράφους στο εστιατόριο Κελλάρι στις 06.06 ήταν άκρως ενθαρρυντική, κάτι το οποίο δίνει τη δύναμη στο Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης (Wines of Crete) που ήταν και ο οργανωτής της πρωτοβουλίας, να σχεδιάζει τις επόμενες ομαδικές κινήσεις προώθησης του Κρητικού κρασιού.

Κρητικά οινοποιεία

Η Κρήτη έχει πλούσια αμπελοοινική παράδοση και ιστορία.

Περισσότερα...

ALARGO Ερυθρός Ξηρός οίνος

Ένα θερμό και φρουτώδες 100% Syrah από την Κρήτη, που συνδυάζει το Κρητικό με το Μεσογειακό ταμπεραμέντο. Διαθέτει τα πάντα για να κατακτήσει...

Περισσότερα...

Ποικιλία Chardonnay

Λευκή ποικιλία από τις πιο σημαντικές και διαδεδομένες σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.