ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 


Τα Κρητικά κρασιά ταξίδεψαν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού με σκοπό να παρουσιαστούν σε ανθρώπους της αγοράς στη Νέα Υόρκη. Σκοπός ήταν η ανάδειξη των τοπικών ποικιλιών που διαφοροποιούν το κρητικό κρασί από όλα τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν στις αγορές, η υπογράμμιση της εξαίρετης και ενδιαφέρουσας δουλειάς που γίνεται τα τελευταία 15 χρόνια στο χώρο αυτόν στο νησί μας και η τοποθέτηση ενός πρώτου λιθαριού στην εμπορική συνεργασία με την αμερικάνικη αγορά.
Η ανταπόκριση των 100 περίπου δημοσιογράφων, εστιατόρων, εισαγωγέων και διακινητών στο Walk around Tasting της Τετάρτης 05.06 καθώς και το Κρητικό δείπνο που προσεφέρθει σε 6 αναγνωρισμένους Οινοδημοσιογράφους στο εστιατόριο Κελλάρι στις 06.06 ήταν άκρως ενθαρρυντική, κάτι το οποίο δίνει τη δύναμη στο Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης (Wines of Crete) που ήταν και ο οργανωτής της πρωτοβουλίας, να σχεδιάζει τις επόμενες ομαδικές κινήσεις προώθησης του Κρητικού κρασιού.

Συνοδευτικά αλλαντικά για το κρασί

Τα αλλαντικά αποτελούν, σε συνδυασμό με τυριά, μια πολύ καλή επιλογή για την παρασκευή ενός γρήγορου...


Περισσότερα...

Συνοδευτικά τυριά για ροζέ κρασί

Επιλέξτε τα κατάλληλα συνοδευτικά τυριά για το ροζέ κρασί...

Περισσότερα...

ΑΦΡΩΔΗΣ Λευκός Οίνος Δουλουφάκη

Αφρώδες κρασί από Βιδιανό, μια εξαιρετική κρητική ποικιλία που δίνει ξηρά κρασιά υψηλού επιπέδου...

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.