ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 


Το οινοποιείο Δουλουφάκη συμμετείχε στα ΔΙΟΝΥΣΙΑ  2013 (8-10 Φεβρουαρίου),  στο Ζάππειο στην Αθήνα. Πολλοί οινόφιλοι αλλά  και επαγγελματίες  επισκέφθηκαν την έκθεση και δοκίμασαν τα κρασιά μας.  
Το οινοποιείο παρουσίασε όλα τα φρέσκα λευκά κρασιά εσοδείας 2012:  το φρέσκο Enotria Λευκός από Βηλάνα και  Sauvignon Blanc, το Δάφνιος Λευκός από Βιδιανό, τον Άσπρο Λαγό από Βιδιανό ζυμωμένο σε βαρέλι και  το Femina.
Επίσης,  παρουσιάσαμε τα  κόκκινα κρασιά Άσπρος Λαγός Ερυθρός, το Δάφνιος Ερυθρός από Λιάτικο, το  Syrah του 2010 που θα διατεθεί  στην αγορά σε λίγους μήνες  αλλά και το φυσικώς γλυκύ οίνο Helios από Λιάτικο του 2005.

Συνταγή: Πιλάφι με γαρίδες

Συνδυάζεται άριστα με το κρασί Δουλουφάκη "Δάφνιος  Λευκός".

Περισσότερα...

Πως κάνουμε γευσιγνωσία οίνου - Είναι τέχνη!

Η γευσιγνωσία είναι η γνωριμία με το κρασί που δοκιμάζουμε, η αντίληψη του χαρακτήρα του χρησιμοποιώντας τις αισθήσεις μας.

Περισσότερα...

Εμφιάλωση κρασιού

Είναι το τελευταίο στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας  και περιλαμβάνει όλες τις εργασίες που γίνονται στο χώρο του εμφιαλωτηρίου.

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.