ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

 


Και φέτος, όπως τα τελευταία τρία χρόνια, το οινοποιείο μας ήταν ανοιχτό για όλους τους επισκέπτες  το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Μαΐου, στα πλαίσια της πανελλήνιας εκδήλωσης των οινοποιείων «Ανοιχτές Πόρτες».


Πολλοί οινόφιλοι   επισκέφτηκαν  εκείνες τις μέρες το οινοποιείο μας  στις Δαφνές Ηρακλείου. Άλλοι για να επαληθεύσουν τη γνώριμη γεύση των κρασιών μας και άλλοι για να  εξερευνήσουν τα αρώματα και τις γεύσεις τους.  Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους,  όλοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του οινοποιείου, να δοκιμάσουν τα κρασιά μας και κρητικά εδέσματα, αλλά και να συζητήσουν μαζί μας για τον κρητικό αμπελώνα.



ALARGO Ερυθρός Ξηρός οίνος

Ένα θερμό και φρουτώδες 100% Syrah από την Κρήτη, που συνδυάζει το Κρητικό με το Μεσογειακό ταμπεραμέντο. Διαθέτει τα πάντα για να κατακτήσει...

Περισσότερα...

ENOTRIA Ερυθρός Ξηρός οίνος

Ένα χαριτωμένο, απλό και ευκολόπιοτο κρασί που εκφράζει την γοητεία της καθημερινότητας στην Κρήτη. Είναι χαρμάνι από δύο γηγενείς...

Περισσότερα...

Κρητικά οινοποιεία

Η Κρήτη έχει πλούσια αμπελοοινική παράδοση και ιστορία.

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.