ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

Ελληνικά οινοποιεία

Από το 1980 και μετά με τις συνεχείς προσπάθειες των Ελλήνων παραγωγών, τα ελληνικά κρασιά που παράγονται  είναι υψηλού επιπέδου.

Περισσότερα...

Συνοδευτικά αλλαντικά για ερυθρό κρασί

Γενικά τα βραστά, πολύ λιπαρά και αρωματικά αλλαντικά ταιριάζουν με μέτριας τανικότητας....


Περισσότερα...

Εμφιάλωση κρασιού

Είναι το τελευταίο στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας  και περιλαμβάνει όλες τις εργασίες που γίνονται στο χώρο του εμφιαλωτηρίου.

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.