ΚΡΗΤΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ
Ελληνικά, κρητικά κρασιά Δουλουφάκη
Γευσιγνωσία κρασιού στην Κρήτη
Τα νέα του οινοποιείου Δουλουφάκη
Ανακαλύψτε 10 χρήσιμα σημεία της ιστοσελίδας μας«Άμα για σένα το κρασί είναι απλά μια λέξη,

για μένα είναι η ζωή που έχω επιλέξει!»


Οινοποιείο Δουλουφάκη: Εκλεκτά Κρητικά κρασιάΤο οινοποιείο μας βρίσκεται στο χωριό Δαφνές, λίγα χιλιόμετρα νότια από το Ηράκλειο Κρήτης, ανάμεσα σε χαρακτηριστικούς αμπελώνες. Όπως και τα άλλα οινοποιεία της Κρήτης, προσπαθούμε διαρκώς να αναδείξουμε την ποιότητα των κρητικών κρασιών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Παράγουμε κρασιά από κρητικές γηγενείς ποικιλίες (
Βηλάνα, Βιδιανό, Μοσχάτο Σπίνας, Malvasia, Μαντηλάρι, Λιάτικο και Κοτσιφάλι) αλλά και από διεθνείς, όπως Chardonnay, Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon, Sangiovese και Syrah.

Κρασί βγαλμένο μέσα από την καρδιά της Κρήτης«Ανήκω στην τρίτη γενιά οινοποιών της οικογένειάς μου, καθώς ο παππούς μου και ο πατέρας μου ήταν οινοποιοί. Το Κρασί για μένα είναι πολλά παραπάνω από μια απλή λέξη. Είναι το επάγγελμά μου, το χόμπι μου, η ευχαρίστησή μου. Ασχολούμενος με το κρασί, αποτελώ μέρος μιας παράδοσης και ενός πολιτισμού που μετρά πάνω από τέσσερις χιλιάδες χρόνια σε αυτόν τον τόπο.»
Νίκος Δουλουφάκης


 

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΑΣ...

26-27 Μαΐου 2018, Ανοιχτές Πόρτες στο οινοποιείο Δουλουφάκη

Σας περιμένουμε στο οινοποιείο μας στις Δαφνές...

Περισσότερα...

Νέα εσοδεία για τον Άσπρο Λαγό από Βιδιανό

Μόλις κυκλοφόρησε η εσοδεία 2017 για τον Άσπρο Λαγό από Βιδιανό...

Περισσότερα...

Διπλά βραβευμένο το Ενότρια Λευκό Δουλουφάκη στην Ιαπωνία!

Φέτος το Ενότρια Λευκό βραβεύτηκε διπλά στο διαγωνισμό οίνου "SAKURA" της Ιαπωνίας.

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.