ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ


Συνοδευτικά τυριά για ροζέ κρασί 

Ποικιλία τυριών για ροζέ κρασί





Τα φρέσκα, μαλακά τυριά, όπως το μπρι (brie) ή το καμαμπέρ (camembert) συνδυάζονται άψογα με ξηρά ροζέ κρασιά, όπως επίσης και η γραβιέρα ελαφριάς ωρίμανσης, το φρέσκο κατσικίσιο τυρί, το ρεγκάτο (regato), το τσένταρ (cheddar)  ή η παρμεζάνα (parmigiano).

Σε ένα ημίγλυκο ροζέ, θα ταίριαζε καλύτερα η  μοτσαρέλα (mozzarella).

 
Δείτε ποια αλλαντικά προτείνονται για τη συνοδεία ροζέ κρασιού

Επιλέξτε τα κατάλληλα συνοδευτικά τυριά για λευκό κρασί ή ερυθρό κρασί